tiistai 19. maaliskuuta 2019

Hääkengät x2

Luulin jo aiemmin löytäneeni itselleni hääkengät, mutta ne osoittautuivat kuitenkin liian pieniksi. Onneksi en ollut niistä kirpparilla montaa euroa maksanut. Ei auttanut kuin ryhtyä uudelleen kenkäjahtiin, jotta pääsisi joskus tekemään muutoksia hääpukuun. Tajusin tarvitsevani talvihäiden vuoksi kahdet valkoiset kengät. Nilkkurit ulkona tapahtuvaan hääkuvaukseen ja juhlakengät sisälle itse juhliin. Tilasin Zalandolta kolme vaihtoehtoa molempiin tilanteisiin.

kolme korkkarivaihtoehtoani

Etsinnässä vaikeuksia tuotti ensinnäkin jalkani koko, joka on 35. Valkoisia nilkkureita ei siinä koossa löytynyt, mutta pystyin tyytymään kokoon 36, koska ne eivät sentään voi pudota jalasta. Juhlakenkiä löytyi useampikin pari omassa koossani, mutta valtaosa oli kuitenkin samaa merkkiä. Tämä ei siis ole Tamariksen mainos, vaikka kaikki juhlakenkäni sitä nyt ovatkin. 😃 Toinen ongelma oli puolisoni pituus. Hän ei ole montaa senttiä itseäni pidempi ja koska haluan näyttää kuvissa häntä lyhyemmältä, en voinut ostaa mitään yli viiden sentin korolla. Nilkkureissa on inan enemmän, mutta siitä ei koitunut ongelmia.

valitsemani nilkkurit (näissä tosin valmistusvirhe, saan paremmat tilalle)

Paketit avattuani valinta oli aika selvä. Sekä nilkkureissa että juhlakengissä vierastin hieman suippoa kärkeä, joten molemmista kategorioista jäi jäljelle vain yksi pari. Onneksi nämä olivat myös mukavimman tuntuiset jalassa ja omaa silmääni eniten miellyttävät. Nyt on siis kengät! Se tarkoittaa sitä, että heti, kun selviän tästä flunssasta, varaan sovitusajan liikkeeseen, jossa mekkoni odottaa parannuksia.


valitsemani juhlakengät
kaksi muuta vaihtoehtoa häänilkkureiksi
valitsemani juhlakengät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti